Log på Registrer

Log på

18
Nov
2020

Webinar: Yngre Hæmatologer møder eksperterne - myelomatose

18-11-2020 20:00 -21:30

Yngre Hæmatologer har taget initiativ til en ny serie af korte interaktive aften-webinarer med titlen: ”Yngre Hæmatologer møder eksperterne”, hvor vi allierer os med en internationalt anerkendt ekspert, som fortæller om de nyeste udviklinger inden for behandlingen af en hæmatologisk sygdom. Vi sørger for det danske perspektiv ved at invitere en dansk ekspert, som bliver vært for mødet og ordstyrer for diskussionen.

Vores første webinar har fået titlen: ”De nyeste lovende behandlinger inden for myelomatose / The newest promising treatments in multiple myeloma”.

Vores internationale ekspert bliver Enrique M. Ocio MD, PhD, leder af Hæmatologisk Afdeling på Universitetshospital ”Marqués de Valdecilla”, University of Cantabria.

Vores danske vært for mødet er Emil Hermansen MD, PhD fra Sjællands Universitetshospital Roskilde.

Vi håber at I, såvel ”ældre” og yngre læger finder programmet interessant og har lyst til at deltage i arrangementet. Vi har plads til hele 100 deltagere!
Tilmeldinger bedes sendt til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så får I en indkaldelse med link til mødet.

Webinaret er støttet af Amgen og Janssen i henhold til ENLI reglerne. Sponsorerne har ikke haft indflydelse på programmet.

Vi glæder os til at ser jer!
Agoston Gyula Szabo
på vegne af Yngre Hæmatologer

Programmet er vedhæftet - se attachment